Пюре виходить пухким, а сухі вершки в ньому помягшують смак. Заправка із цибульки, моркви та свинини довершує смак.
Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак їх максимально близький до домашніх страв.
Спосіб приготування: залити страву 250 мл окропу, дуже добре перемішати, та зачекати протягом – 5 хвилин
Склад: картопляні пластівці 75%, м’ясо (свинина) 14.5%, молоко сухе обезжирене 4%, морква, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, часник, кріп 4%, сіль кухонна 2%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 10.4 г, жири 2.9 г, вуглеводи 69.4 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 481 Ккал / 2014 КДж, порції – 385 Ккал / 1612 КДж
Маса нетто: 80 г
Маса готового продукту: 290 г
Термін придатності: 12 місяців