Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300-350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин
Склад: буряк червоний 22%, капуста білокачанна 21%, м’ясо яловичина 14%, картопляні пластівці 14%, цибуля ріпчаста 11%, морква 8%, томатна паста 5.5%, часник, кріп, петрушка, перець чорний мелений 2.5%, сіль кухонна 1.5%
Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 9.4 г, жири 18.8 г, вуглеводи 57.3 г; порції – білки 3.3 г, жири 6.6 г, вуглеводи 20.1 г
Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 419 Ккал/ 1754 КДж, порції – 147 Ккал / 615 КДж
Вага: сухої страви – 35 г; готової – 300 г
Термін придатності: 12 місяців