Боби маш (боби мунг) – бобова культура, найбільш поширена в країнах Центральної, Південної та Південно-Східної Азії. Маш багатий на білок, залізо, а також клітковину, яка покращує травлення та очищує кишечник.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: дістати поглинач кисню, залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8-9 хвилин
Склад: боби маш (мунг) 69%, капуста білокачанна 23.5%, морква 2%, цибуля ріпчаста 2%, цибуля зелена, кінза, суміш спецій хмелі-сунелі, перець чорний мелений 1.8%, сіль кухонна 1.5%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 15.9 г, жири 1.25 г, вуглеводи 47.8 г, порції – білки 12.7 г, жири 1 г, вуглеводи 38.2 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 263 Ккал / 1101 КДж, порції – 210 Ккал / 879 КДж
Вага: сухої страви – 80 г; готової страви — 250 г
Термін придатності: 12 місяців